Header Image

Campania curenta

Despre Mercury Promotions

Mercury Promotions este partenerul român din cadrul campaniei educationale pentru consilierea familiilor si promovarea drepturilor copilului.
Mercury Promotions este o agentie de publicitate independenta cu sediul la Bucuresti.

Originea firmei este "Mercury Marketing and Research Consultants", fondata în România în 1993 de un grup de tineri întreprinzatori irlandezi ca firma furnizoare de servicii de marketing. Viziunea companiei era sa aduca pe piata româneasca standarde occidentale în domeniul comunicarii si marketingului pentru clientii internationali din România si sa formeze o echipa locala atent selectata care sa duca afacerea mai departe. Cu timpul, Mercury si-a cîstigat o reputatie de furnizor inovator si de încredere de solutii creative de calitate pentru clientii sai. În 1998, firma crescuse atît de mult încît a trebuit sa se redefineasca în doua companii separate: Mercury Research si Mercury Promotions.

Mercury Promotions este una dintre cele mai mari agentii de publicitate de pe piata româneasca. Este cu adevarat o agentie completa care ofera o serie de servicii: dezvoltare de strategii, servicii de creatie pentru campanii de comunicare în format tiparit, TV, radio, internet, direct marketing, relatii cu clientul, marketing de teren, productie, direct mailing, organizare de evenimente si relatii publice.
Mercury Promotions este membra a RAAA (Romanian Advertising Agencies Association), alaturi de cele mai importante 30 de agentii, fiindu-i încredintate în anul 2000 lansarea, promovarea si productia festivalului anual de publicitate Ad'Or.

Mercury Promotions este singura agentie din România cu extindere nationala. Dispune de o retea de peste 2000 de operatori de teren în toata tara, coordonati de la sediul din Bucuresti si 5 birouri regionale la Cluj, Brasov, Timisoara, Iasi si Constanta.

Experienta recenta în colaborare cu Agentile de Dezvoltare Regionala si proiectele PHARE au conferit agentiei capacitatea de a lucra cu institutii publice care de regula au experienta nesemnificativa în domeniul comunicarii si relatiilor publice.

Agentia este în prezent angajata în implementarea campaniilor nationale de comunicare pentru promovarea programelor Phare de coeziune economica si sociala si a programelor SAPARD din România.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.mercurypromo.ro

 

Submenu Item

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

English version

designed by Webdesigner.ro