Header Image

Spectacolul si concursul "Floare de colt "

"Floare de colt" îi aduce pe copiii talentati din sistemul de protectie în lumina reflectoarelor.

"Floare de colt" este un eveniment anual care urmareste sa ofere copiilor aflati în grija autoritatilor statale sansa de a-si demonstra capacitatile creative. Evenimentul national a avut loc la Bucuresti pe 31 mai si a constat într-o serie de concursuri (muzica, dans, sport, teatru, desen). Pe data de 1 iunie a avut loc la Sala Palatului un concert unde cîstigatorii concursului au avut sansa de a aparea alaturi de formatii românesti cunoscute ca: Animal X, Hara, Sarmalele Reci, Sistem sau HiQ. Evenimentul a fost transmis în direct de TVR.

Concursul "Floare de colt" urmareste promovarea talentului si a capacitatilor copiilor din sistemul de protectie si a ajuns anul acesta la a treia editie. Evenimentul este finantat de programul Phare al Uniunii Europene si de Autoriatatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului.

Cîstigatorii celor 9 sectiuni ale concursului primesc burse de studiu între un an si trei ani si vor merge în vizita la Parlamentul European din Bruxelles. Concursurile locale au fost organizate de birourile judetene de asistenta sociala din cadrul Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Pentru mai multe informatii sau detalii va rugam sa contactati pe Irina Papava (asistent de proiect) - telefon 021 230 7756 sau la irina.papava@consortium.ro .

Persoane de contact:

Petruta Petcu, BDR Associates, telefon 021 231 1319, mobil 0722 996 307, e-mail petruta.petcu@bdr.ro

Mariela Neagu, coordonator programe UE, Delegatia Comisiei Europene, telefon 021 203 5418 email mariela.neagu@cec.eu.int

 

 

 

English version

designed by Webdesigner.ro