Header Image

Galerie de fotografii - concursul "Floare de colt"

Renumita soprana Mariana Nicolesco prezinta castigatorii la sectiunea muzica. Presedintele ANPDC, Bogdan Panait, felicita castigatorii.  
Coregraful Adina Cezar inmaneaza diplomele la sectiunea dans. Sotia Primului Ministru, doamna Ioana Popescu Tariceanu, alaturi de castigatori. Multa muzica si distractie la spectacolul de la Sala Palatului.
  Formatia Animal X a facut un spectacol de vis pentru copiii de la “Floare de Colt”. Atmosfera incendiara la spectacol.
Cei doi prezentatori ai concursului, Geanina Corondan si Catalin Maruta. Trupa Hara a fost si ea alaturi de copii. Dansurile trupelor de balet i-au incantat pe cei prezenti la eveniment.
  Distractie maxima, chiar si pe scena Castigatorii sectiunii dans.
Geanina Corondan si Catalin Maruta stau de vorba cu copiii din sala   Trupa Sistem a facut un spectacol extraordinar pentru copiii de la Sala Palatului.
Copiii din sala n-au mai stat pe scaune si s-au ridicat sa danseze.
Excelenta Sa, Baroana Emma Nicholson alaturi de Willem van Nieuwkerk, Team Leader-ul proiectului Educational Campaign on Family Advisory Issues and Child Rights.
Trupa Hi-Q impreuna cu copiii Sala Palatului a devenit arhiplina Primul Ministru, Calin Popescu Tariceanu, alaturi de copii si de Excelenta Sa, Baroana Emma Nicholson, la intalnirea de la Palatul Victoria
Premierul Tariceanu si Excelenta Sa, Baroana Emma Nicholson, ii felicita pe castigatori. Primul Ministru, Calin Popescu Tariceanu si Excelenta Sa, Baroana Emma Nicholson Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele si Baroana Emma Nicholson la conferinta de presa
Cristi Tabara impreuna cu copiii
Cristi Tabara dand autografe copiilor Alexandru Arsinel este unul dintre cei mai importanti membri ai juriului la sectiunea teatru.
O mica parte a echipei care a lucrat la proiectul “ Floare de Colt” Baroana Emma Nicholson da autografe copiilor de la revista “Pupaza din tei” Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele
Excelenta Sa, Baroana Emma Nicholson prezinta revista “Pupaza din tei”. Presedintele ANDPC, Bogdan Panait Medaliile si diplomele acordate la fiecare sectiune.

 

 

 

 

English version

designed by Webdesigner.ro